DOODLE ja SUMPLI

Kiltakouluissa on innostuttu sopimaan aikoja helposti!

Huom! Doodle muuttunut maksulliseksi 2014. 

Mitä Doodle ja Sumpli ovat?

Doodle ja Sumpli ovat molemmat nettiselaimessa toimivia palveluja, joiden avulla voit kartoittaa isomman porukan kesken yhteistä aikaa helposti.

 

Miten käytät palveluita?


Etsi kalenteristasi mahdolliset tapaamisajat. Mene Doodleen tai Sumpliin. Luo sinne uusi tapahtuma, anna otsikko ja syötä palvelun anatamiin kenttiin ehdottomasti päivät ja anakohdat. Tallenna, saat linkin tekemääsi kyselyyn. Lähetä linkki sähköpostilla tai muun viestimen kautta sille porukalle, jota olet kutsumassa kokoon. 

Sähköisen kalenterin yhdistämisestä Doodleen on edula.fi:ssä ohje.

On hyvä tapa antaa ihmisille pari päivää aikaa vastata. Vastatessa ihmiset antavat sivulla nimensä ja ruksivat ehdotuksistasi heille sopivat ajat. Käy muutaman päivän päästä katsomassa moniko on vastannut, muistuttele hitaita jos on tarve. Lopuksi voit käydä sivulta katsomassa, mikä ajankohta on suosituin ja vahvistaa sen osallistujille valitsemallasi tavalla.

 

Miten etenet kyselyn tekemisessä?

Doodleen luodaan tunnukset ensimmäisellä kerralla. Sumpliihin et tarvitse ensimmäisellä kerralla tunnuksia vaan palvleu luo ne automaattisesti ja lähettää ne antamaasi sähköpostiin. 

 

Mitä laitteita tarvitset?

Doodle ja Sumplii toimivat molemmat nettiselaimissa, tarvitset laitteen jolla pääset verkkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti